PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 64 | 2 |
Tytuł artykułu

Non-nutritive compounds in fabaceae family seeds and the improvement of their nutritional quality by traditional processing – a review

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
64
Numer
2
Opis fizyczny
p.75-89,ref.
Twórcy
autor
  • Adam Mickiewicz University Foundation, Poznan Science and Technology, Park 46 Rubiez St., 61–612 Poznan, Poland
  • Department of Characterization, Quality and Safety, Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, Spain
  • Department of Animal Nutrition and Feed Management, University of Life Sciences, Wolynska 33, 60–637 Poznan, Poland
autor
  • Department of Characterization, Quality and Safety, Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, Spain
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ab8ee850-8311-47b1-86b3-ecd676b04073
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.