PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 26 | 1-2 |
Tytuł artykułu

Mikrobiologiczna synteza kwasów spożywczych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Microbiological synthesis of food acids
RU
Mikrobiologicheskijj sintez pishhevykh kislot
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
26
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.119-128,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Mikrobiologii, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, ul.Akademicka 19, 20-033 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ab6f471a-91c2-440e-a5bf-702265359e09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.