PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 1 |

Tytuł artykułu

Impact of selected brewing methods on caffeine content in coffee infusions

Warianty tytułu

PL
Wpływ wybranych sposobów zaparzania na zawartość kofeiny w naparach kawowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

1

Opis fizyczny

p.58-64,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Aleja Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, Aleja Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-aab050a3-7380-456a-8b28-1ea596f11b60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.