Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Czekam na konkursy kulinarne bardzo wysokiej klasy. Rozmowa z Jerzym Pasikowskim, twórcą i współorganizatorem wielu konkursów kulinarnych dla kucharzy, popularyzatorem dobrej kuchni i założycielem Polskiej Rady Kulinarnej, Klubu Szefów Kuchni (od 9 lat Fundacji KSK) oraz laureatem Platynowego Hermesa Poradnika Restauratora 2016
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Co słychać w branży?
artykuł:
Dobre wino w dobrym tonie
(
Drygas A.
)
artykuł:
Rozmowa z Arturem Górą, szefem Kuchni restauracji BelEtage w IBB Grand Hotelu Lublinianka w Lublinie
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Sommelier potrzebny od zaraz?
(
Wozniak K.
)
artykuł:
W każdej potrawie odrobina lubelskiego serca
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Sezon grzybowy w pełnym rozkwicie
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Produkty Frische Paradies w ofercie Transgourmet
artykuł:
Smaki świata zamknięte w... oliwie
(
Kropielnicki M.
)
artykuł:
Brązowe złoto dla kreatywnych, czyli czekolada w kuchni
(
Podolska E.
)
artykuł:
Ożywianie przestrzeni
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Smakując wino na Czarnym Lądzie
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Wolontariat krakowskiego hotelu
(
T.S.
)
artykuł:
Najważniejszy jest smak. Rozmowa z Tomaszem Janczewskim i Piotrem Pawłowskim, z Restauracji delight w andel's by Vienna House Lodz - zwycięzcami Dorszowych Żniw rozmawia Heidi Handkowska
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Menu dla VIP-a
(
Boruc R.
)
artykuł:
XIII edycja Dorszowych Żniw za nami
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.