Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
09
|
Tytuł artykułu
Kuchenne sprzęty na wybiegu
Autorzy
Drygas A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zaklady gastronomiczne
restauracje
usprawnienia pracy
wyposazenie zakladow gastronomicznych
sprzet gastronomiczny
urzadzenia chlodnicze
kuchnie indukcyjne
technologia sous vide
obrobka termiczna
meble gastronomiczne
nowe urzadzenia
szczelnosc urzadzen
trwalosc uzytkowa
technologia gastronomiczna
nowe technologie
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
09
Opis fizyczny
s.36-37,fot.
Twórcy
autor
Drygas A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aa312c46-b50a-447a-8f69-630acf855db2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.