PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 30 | 2 |
Tytuł artykułu

Methods for predicting carcass lean content in live birds

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Przyżyciowe metody oceny umięśnienia tuszek drobiowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
2
Opis fizyczny
p.113-121,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, Faculty of Animal Bioengineering,University of Warmia and Mazury, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Commodity Science and Animal Improvement, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aa26861a-1fae-4c6f-8c18-4e5a58c1f0bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.