PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 10 |
Tytuł artykułu

Kwas askorbinowy i związki fenolowe w produkcji świeżo tłoczonych soków jabłkowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The ascorbic acid and phenolic compounds in fresh pressed apple juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.16-18,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a959661a-ec3c-47dd-a1c2-382afb4ce971
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.