Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
05
|
Tytuł artykułu
Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji serowarskiej
Autorzy
Dylewska A.
,
Denesiuk J.
,
Skrzypczak K.
Warianty tytułu
EN
The possibilities of using hydrocolloids in the production of cheese-making
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
hydrokoloidy
wykorzystanie
serowarstwo
nutraceutyki
sery dojrzewajace
tekstura
sery
sery topione
sery twarogowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
05
Opis fizyczny
s.13-15,bibliogr.
Twórcy
autor
Dylewska A.
Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Denesiuk J.
Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Skrzypczak K.
Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a944ee7b-6a9f-42be-91a0-e72df7e47ac5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.