PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 05 |

Tytuł artykułu

Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji serowarskiej

Warianty tytułu

EN
The possibilities of using hydrocolloids in the production of cheese-making

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

05

Opis fizyczny

s.13-15,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
  • Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a944ee7b-6a9f-42be-91a0-e72df7e47ac5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.