PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 80 |

Tytuł artykułu

Izmenenie fiziologicheskikh cennosti nekotorykh produktov pitanija v precesse zamorazhivanija i liofilizacii

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Zmiany wartości fizjologicznej środków żywności zamrażanych i liofilizowanych
FR
Les modifications de la valeur physiologique des poduits alimenataires au cours de leur congelation ou de leur lyophilisation
DE
Changes in the physiological value of food products occuring during their freezing and lyophilisation

Języki publikacji

RU

Abstrakty

RU
PL
FR
EN
DE

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

80

Opis fizyczny

p.143-148

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a93395fe-3688-46f3-9e7d-96cdc28db135
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.