Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Liczba opadania a maksymalna lepkość kleiku skrobiowego mąki pszennej
(
Szafranska A.
,
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Nigeria - wzrost popytu na produkty pszenne otwiera perspektywy rozwoju dla przemysłu młynarskiego
artykuł:
Rośnie znaczenie krajów Ameryki Południowej w światowym eksporcie zbóż i soi
artykuł:
Mykotoksyny - zagrożeniem dla zdrowia ludzi i zwierząt ale także dla wyników ekonomicznych sektora zbożowego i paszowego. Przagląd najgroźniejszych grup mykotoksyn i metod ich zwalczania
artykuł:
Wykorzystanie mąki owsianej, jęczmiennej, ryżowej i gryczanej do produkcji mieszanek mącznych i chleba
(
Jurga R.
)
artykuł:
Nie ma dowodów na bezpieczeństwo upraw GMO - wywiad z prof. dr hab. Tadeuszem Żarskim
(
Majda B.
)
artykuł:
Systematyczny przegląd aktualności Polskich Norm w Komitecie Technicznym 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych
(
Marczuk A.
)
artykuł:
Międzynarodowy handel pszenicą - prognoza podwojenia obrotów do 2050 roku
artykuł:
"Poprawiacze" jakości mąki pszennej i skrobia modyfikowana w produkcji makaronu
(
Jurga R.
)
artykuł:
Globalne rynki zbożowe zmieniają się
artykuł:
Poradnik Młynarza. Prawie wszystko o przetwórstwie ziarna kukurydzy
(
Jurga R.
)
artykuł:
Co nowego o GMO?
(
Jurga R.
)
artykuł:
Rośliny oleiste wspomagają bilans zbożowy w Polsce
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Metody oceny jakości ziarna pszenicy stosowane w Zakładzie Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS oraz w Uniwersytecie Stanowym Północnej Dakoty
(
Szafranska A.
,
Gorniak W.
,
Rothkaehl J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.