Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1972
|
23
|
2
|
Tytuł artykułu
Badania nad zawartością magnezu w żywności Cz. I. Metoda atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej oznaczania magnezu w produktach spożywczych
Autorzy
Trzebska-Jeske I.
,
Glowacka K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
A study of the magnesium contents in food Part I. An application of the method of ,atomie absorption spectrophotometry for the determination of magnesium in foodstuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
zawartosc magnezu
magnez
metoda atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej
produkty spozywcze
pieczywo
drozdze
kielbasy
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1972
Tom
23
Numer
2
Opis fizyczny
s.197-204,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Trzebska-Jeske I.
Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Glowacka K.
Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a8742e74-5d83-455d-848b-b5faf6512c38
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.