PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 2 |

Tytuł artykułu

Badania nad zawartością magnezu w żywności Cz. I. Metoda atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej oznaczania magnezu w produktach spożywczych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
A study of the magnesium contents in food Part I. An application of the method of ,atomie absorption spectrophotometry for the determination of magnesium in foodstuffs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

2

Opis fizyczny

s.197-204,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a8742e74-5d83-455d-848b-b5faf6512c38
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.