Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2010
|
4
|
Tytuł artykułu
Agri-food quality control of Polish meat and poultry preserves
Autorzy
Majchrzak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
agro-food product
quality control
product quality
Poland
meat preserves
poultry preserves
physical assessment
water content
labelling
Main Inspectorate of Agricultural and Food Quality
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2010
Numer
4
Opis fizyczny
p.46
Twórcy
autor
Majchrzak B.
Quality Control Office, The Main Inspectorate of Agricultural and Food Quality, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a84d1a15-5843-4971-855e-a88ab4d98030
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.