Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
03
|
Tytuł artykułu
Zabiegi mycia i dezynfekcji w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności. Część 3 - dokumentowanie
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Cleaning and disinfection in food safety managment systems. Part 3 - Documenting
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
zaklady produkcyjne
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc zywnosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
zarzadzanie jakoscia
higiena produkcji
dezynfekcja
zabiegi higieniczne
skutecznosc zabiegow
procedury higieniczne
instrukcje
dokumentacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
03
Opis fizyczny
s.39-45,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a84145fe-674f-4d9e-8e6d-5afb7d2f3244
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.