PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 36 | 1 |

Tytuł artykułu

The effects of soaking treatments and fermentation process on nutritional and aflatoxin contents of fermented peanut cake (black oncom)

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Numer

1

Opis fizyczny

p.59-78,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Indonesia
autor
  • Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Campus Babakan, Dramaga, Bogor, Lingkar Kampus street, West Java 16680, Indonesia
autor
  • Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Indonesia
autor
  • Department of Community Nutrition, Faculty of Human Ecology, IPB University, Indonesia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a7c8a94b-bce2-4168-8368-b159fe21ebc0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.