Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Quality assessment of crispbread and consumer acceptance thereof
Autorzy
Kudelka W.
,
Curylo A.
Warianty tytułu
PL
Ocena jakości pieczywa chrupkiego i jego akceptacji konsumenckiej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
crisp bread
chemical composition
quality assessment
physical quality
chemical quality
sensory characteristics
crispness
consumer acceptance
questionnaire method
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
p.13-22,ref.
Twórcy
autor
Kudelka W.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, University of Economics, Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow, Poland
autor
Curylo A.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, University of Economics, Sienkiewicza 5, 30-033 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a76fac17-a577-4dea-999b-1165336c70b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.