Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Podstawy konstrukcji przewodów rurowych stosowanych w przemyśle spożywczym
(
Popko H.
)
artykuł:
Sposób i urządzenie do uplastyczniania mięsa
(
Dolatowski Z.
,
Stasiak D.
)
artykuł:
Sposób oceny tekstury rozdrobnionego mięsa ryb poddanego procesowi teksturowania za pomocą kierunkowego mrożenia
(
Lachowicz K.
)
artykuł:
Maszyny do odskorupiania kryla metodą rolkowo-szczelinową
(
Dowgiallo A.
,
Dutkiewicz D.
)
artykuł:
Wpływ podstawowych wyróżników konstrukcyjnych homogenizatorów ciśnieniowych na skuteczność homogenizacji soków przecierowych
(
Groman A.
,
Popko H.
,
Komsta H.
,
Popko R.
,
Hys L.
,
Mahamid Y.
)
artykuł:
System maszyn spożywczych
(
Groman K.
,
Janowicz M.
,
Raczko R.
)
artykuł:
Wpływ wibroizolacji maszyn i urządzeń technologicznych w przemyśle rolno-spożywczym na minimalizację drgań podłoża
(
Lutek K.
)
artykuł:
Energotechnologiczna efektywność przetwórstwa mleka
(
Nowacki T.
,
Groman A.
)
artykuł:
Przyczynek do teorii konstrukcji maszyn i aparatów dla przetwórstwa spożywczego
(
Groman A.
,
Popko A.
,
Popko H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.