Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2017
|
42
|
2(334)
|
Tytuł artykułu
The effect of selected factors on freshening milking efficiency in primiparous polish holstein-friesian black-and-white cows
Autorzy
Pytlewski J.
,
Antkowiak I.R.
,
Stanislawski D.
,
Czerniawska-Piatkowska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych czynników na efektywność rozdajania pierwiastek rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Polish Holstein-Friesian Black-and-White cattle
primiparous cow
milk yield
PL
bydlo
bydlo czarno-biale
bydlo holsztynsko-fryzyjskie
rasy zwierzat
wydajnosc mleczna
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2017
Tom
42
Numer
2(334)
Opis fizyczny
p.127–140,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pytlewski J.
Department of Animal Breeding and Product Quality Assessment, Poznań University of Life Sciences, Poland
autor
Antkowiak I.R.
Department of Animal Breeding and Product Quality Assessment, Poznań University of Life Sciences, Poland
autor
Stanislawski D.
Computer Lab, Poznań University of Life Sciences, Poland
autor
Czerniawska-Piatkowska E.
Department of Ruminant Science, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21005/AAPZ2017.42.2.12
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a71ccefd-9a87-48e0-8969-a37584e8ec99
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.