PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 55 | 03 |
Tytuł artykułu

Skład chemiczny oraz walory żywieniowe komosy ryżowej

Warianty tytułu
EN
The using of quinoa in the food inndustry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
55
Numer
03
Opis fizyczny
s.19-21.tab.,fot.
Twórcy
  • Katedra Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a71b72b6-b252-42d1-8721-a3a0e493d05c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.