PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 06 |

Tytuł artykułu

Substancje dodatkowe w produktach mleczarksich - aktualne przepisy prawne

Warianty tytułu

EN
Food additives in dairy products - the current legislation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.8-11,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Bezpieczeństwa Żywności, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego, Państwowy Zakład Higieny

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a6f83060-9835-4dbc-87ee-97df3440a66a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.