PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 64 | 2 |
Tytuł artykułu

Wpływ metody wytwarzania ciasta na kształtowanie jakości pieczywa żytniego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
The influence of the method of dough preparation on the rye bread quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
64
Numer
2
Opis fizyczny
s.32-36,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a69519d3-07c0-4bcc-8138-787f18b4fe6b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.