PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 15(204) |
Tytuł artykułu

Wpływ temperatury i czasu jej oddziaływania na przeżywalność Pseudomonas aeruginosa w bulionie mięsnym i w mleku

Warianty tytułu
RU
Vliyaniye temperatury i vremeni yeye vliyaniya na vyzhivayemost' Pseudomonas aeruginosa v myasnom bul'one i moloke
EN
Effect of temperature and its duration on the survival rate of Pseudomonas aeruginosa in meat-soup and milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.159-165,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a68f3526-10a6-47f9-abbd-c889bb60e9df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.