Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2015
|
10
|
Tytuł artykułu
Wieprzowina z klasą powróciła na stoły
Autorzy
Podolski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
potrawy miesne
mieso wieprzowe
restauracja Gusto Food a.Wine
restauracja Milosc Kredytowa 9
restauracja Piekielna Kura
Poznan
Warszawa
Lubin
firma Farutex
firma KFTN Gastro
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2015
Numer
10
Opis fizyczny
s.28,30,fot.
Twórcy
autor
Podolski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a6608245-152a-4752-856b-f2d818e65dd1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.