Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
6
|
Tytuł artykułu
Wpływ wybranych metod przetwarzania na wartość odżywczą boczniaka ostrygowatego
Autorzy
Lobaszewski E.
,
Chylkiewicz M.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
boczniak ostrygowaty
wartosc odzywcza
wyniki badan
skald chemiczny
procesy technologiczne
zawartosc ryboflawiny
zawartosc tiaminy
wskazniki strawnosci
mrozenie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
6
Opis fizyczny
s.23-26,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lobaszewski E.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Chylkiewicz M.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Zalewski S.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a57d53ff-43da-4932-a158-5da2eafb8d6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.