Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2009
|
12
|
Tytuł artykułu
Quality of bread made from rye grown with conventional and ecological methods
Autorzy
Wianecki M.
,
Iwanski R.
,
Stankowski S.
,
Tokarczyk G.
,
Felisiak K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Jakość pieczywa z żyta pochodzącego z upraw konwencjonalnych i ekologicznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
bread quality
rye
flour
texture
plant cultivation
conventional method
ecological method
rye bread
rye flour
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2009
Tom
12
Opis fizyczny
p.75-89,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wianecki M.
Department of Food Sciences and Technology, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin, Poland
autor
Iwanski R.
autor
Stankowski S.
autor
Tokarczyk G.
autor
Felisiak K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a56eadc7-b549-4e6c-a6f4-ca184aaf8e34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.