PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 57 | 3 |
Tytuł artykułu

Jakość serów z mleka kóz karpackich

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Quality of chesses from Carpathian goat milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
57
Numer
3
Opis fizyczny
s.43-48,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Hodowli Owiec i Kóz, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
  • Zakład Hodowli Owiec i Kóz, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a567de23-ba7a-42c6-8f54-93a5ab1b7925
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.