PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 09 |
Tytuł artykułu

O czym konsument żywności wiedzieć powienien (artykuł dyskusyjny)

Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
44
Numer
09
Opis fizyczny
s.207-209,215,tab.
Twórcy
  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa
Bibliografia
  • [1] BARYŁKO-PIKIELNA N., TYSZKIEWICZ ST.: Informacja CINTiE nr IA 34/85 1985.
  • [2] SZOSTAK W.B., BIAŁKOWSKA M.: Prace Instytutu Żywności i Żywienia, Warszawa 1988, 48.
  • [3] HALL R.L.: The Flavour Industry 1971, August, 455-457, poz. 4.
  • [4] GORMLEY T.R., DOWNEY G., O’BEIRNE D.: Food, Health and the Consumer 1987, Elsevier Applied, Science London and New York.
  • [5] AEBI H. i in.: Consumer reaction to „poison in food” Schadstoffe in Lebensmitteln S.V.-Service, Heft 9, Zurich 1984, Zweiter Schweitz, Rebährungsbericht Huber wg Avigor L.T. Contaminants what are they 1985. Technical Documentation Center Nestec LTD Very (Switzerland).
  • [6] OHME J.: Wydawnictwa Uczelniane Politechniki Lubelskiej. Lublin 1986.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a53c475b-71c1-4390-a7ef-d3890f62dfd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.