Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2021
|
71
|
4
|
Tytuł artykułu
Non-destructive quantitative analysis of azodicarbonamide additives in wheat flour by high-throughput Raman imaging
Autorzy
Wang X.
,
Zhao C.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
4
Opis fizyczny
p.403-410,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wang X.
School of Physics and Electronic Information, Nanchang Normal University, Nanchang 330032, China
Beijing Research Center of Intelligent Equipment for Agriculture, Beijing 100097, China
National Research Center of Intelligent Equipment for Agriculture, Beijing 100097, China
Key Laboratory of Agri-informatics, Ministry of Agriculture, Beijing 100097, China
Beijing Key Laboratory of Intelligent Equipment Technology for Agriculture, Beijing 100097, China
autor
Zhao C.
Beijing Research Center of Intelligent Equipment for Agriculture, Beijing 100097, China
National Research Center of Intelligent Equipment for Agriculture, Beijing 100097, China
Key Laboratory of Agri-informatics, Ministry of Agriculture, Beijing 100097, China
Beijing Key Laboratory of Intelligent Equipment Technology for Agriculture, Beijing 100097, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/142879
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a4f44e4e-447f-4333-9946-d86d132c5b5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.