Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2013
Tom
63
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Chemical, rheological and sensory evaluation of pate stuffed with broccoli (Brassica oleraceae L.)
(
Hassan E. A.
,
Hussein A. M. S.
,
Hussein A. A. A.
)
artykuł:
Determination of trace cd in alcoholic and nonalcoholic beverages by coupling cloud point extraction with spectrophotometry
(
Gurkan R.
,
Altunay N.
)
artykuł:
Kazimierz (Casimir) Funk – pioneer in vitaminology – 101 anniversary of his discovery – special note
(
Berger S.
)
artykuł:
Assessment of the nutritive value of dishes designed for athletes – grilled chicken salad and spaghetti with tomatoes and parmesan cheese
(
Fraczek B.
,
Gacek M.
)
artykuł:
Effects of hot smoking and sun drying processes on nutritional composition of giant tiger shrimp (Penaeus monodon, fabricius, 1798
(
Akintola S. L.
,
Brown A.
,
Bakare A.
,
Osowo O. D.
,
Bello B. O.
)
artykuł:
Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks
(
Wojtowicz A.
,
Kolasa A.
,
Moscicki L.
)
artykuł:
5-hydroxymethyl-2-furfural (HMF) – heat-induced formation, occurrence in food and biotransformation - a review
(
Kowalski S.
,
Lukasiewicz M.
,
Duda-Chodak A.
,
Ziec G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.