Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Wpływ genu RYR1 na mięsność, otłuszczenie tusz i wyrębów oraz jakość mięsa świń rasy wielkiej białej polskiej, duroc i pietrain
Autorzy
Orzechowska B.
,
Rozycki M.
,
Tyra M.
,
Kamyczek M.
Warianty tytułu
EN
Meat and fat content of carcass and meat quality in Polish Large White, Duroc and Pietrain pigs as related to RYR1 gene
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
swinia wielka biala polska
swinia duroc
swinia pietrain
tusze zwierzece
miesnosc
otluszczenie
wyreby podstawowe
czynniki genetyczne
gen RYR1
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
s.242-243
Twórcy
autor
Orzechowska B.
Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Rozycki M.
autor
Tyra M.
autor
Kamyczek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a4c3adb9-0b03-475f-a792-4cdb32123ddd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.