Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Zootechnika
1980
|
28
|
Tytuł artykułu
Skład, cechy fizyczne i przydatność do produkcji sera twarogowego mleka krów mieszańców cb x simental
Autorzy
Janicki C.
,
Dymarski I.
,
Rajewicz H.
Warianty tytułu
EN
Composition of milk from Simental x Black and White cows, it physical traits and utility for production of cottage cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Zootechnika
Rocznik
1980
Tom
28
Opis fizyczny
s.67-74,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janicki C.
Zakład Genetyki i Podstaw Hodowli Zwierząt, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Dymarski I.
Zakład Genetyki i Podstaw Hodowli Zwierząt, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Rajewicz H.
Zakład Genetyki i Podstaw Hodowli Zwierząt, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a4620715-42af-4a6d-bfdf-19cefdf6664a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.