Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2014
Tom
13
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Influence of the marinating type on the morphological and sensory properties of horse meat
(
Vlahova-Vangelova D.
,
Abjanova S.
,
Dragoev S. G.
)
artykuł:
Health stimulating properties of the most popular soft cheese in egypt kariesh made using skimmed milk UF - retentate and probiotics
(
Fayed A. E.
,
Farahat A. M.
,
Metwally A. E.
,
Massoud M. S.
,
Emam A. O.
)
artykuł:
Thiamine losses during storage of pasteurised and sterilized model systems of minced chicken meat with addition of fresh and oxidized fat, and antioxidants
(
Szymandera-Buszka K.
,
Hes M.
,
Waszkowiak K.
,
Jedrusek-Golinska A.
)
artykuł:
Effect of probiotics and thyme essential oil on the essential amino acid content of the broiler chicken meat
(
Alfaig E.
,
Angelovicova M.
,
Kral M.
,
Bucko O.
)
artykuł:
New - vista in finding antioxidant and anti - inflammatory property of crude protein extract from sauropus androgynus leaf
(
Madhu C. S.
,
Manukumar H. M. G.
,
Basavaraju P.
)
artykuł:
Antioxidant activity of protein hydrolysates from raw and heat - treated yellow string beans (Phaseolus Vulgaris L.)
(
Karas M.
,
Jakubczyk A.
,
Szymanowska U.
,
Materska M.
,
Zielinska E.
)
artykuł:
Screening of probiotic goat milk tablets using plackett - burman design
(
Chen H.
,
Zhanag J.
,
Shu G.
)
artykuł:
Properties of probiotics and encapsulated probiotics in food
(
Ozyurt V. H.
,
Otles S.
)
artykuł:
Methods to increase the rate of mass transfer during osmotic dehydration of foods
(
Chwastek A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.