Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2009
|
3
|
Tytuł artykułu
Aktualne i przyszłe zmiany prawa żywnościowego dotyczące jakości handlowej produktów mięsnych. Część II
Autorzy
Szymanski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zmiany
prawo zywnosciowe
jakosc handlowa
produkty miesne
znakowanie produktow
Unia Europejska
rozporzadzenia
konsumenci
etykiety
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Numer
3
Opis fizyczny
s.8-11,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szymanski P.
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a4219da9-e05b-4611-99d9-ec4fd0de356f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.