Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
Rocznik
2018
Tom
36
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Proximate composition, selected minerals, fatty acid profile and cholesterol levels in edible slaughter by-products of the emu (Dromaius novaehollandiae)
(
Buclaw M.
,
Majewska D.
,
Szczerbinska D.
)
artykuł:
Design and implementation of a database enhancing the collection, management and analysis of data in an animal sciences project
(
Plawińska-Czarnak J.
,
Ochnio L.
,
Zarzyńska J.
,
Bogdan J.
,
Kaba J.
,
Majewska A.
,
Bagnicka E.
)
artykuł:
Canis lupus familiaris as relevant animal model for breast cancer - a comparative oncology review
(
Raduly L.
,
Cojocneanu-Petric R.
,
Sarpataki O.
,
Chira S.
,
Atanasov A. G.
,
Braicu C.
,
Berindan-Neagoe I.
,
Marcus I.
)
artykuł:
Soy lecithin in diets for rabbit does improves productive and reproductive performance
(
Attia Y. A. E.-W.
,
Abd El-Hamid A. E.-H. E.
,
De Oliveira M. C.
,
Kamel K. I.
,
Nagadi S. A.
,
Sadaka T. A.-A.
)
artykuł:
Determination of the anti-inflammatory properties and analgesic activity of the AA3052 chimeric peptide against CFA-induced inflammatory pain
(
Kowalczyk A.
,
Kleczkowska P.
,
Konop M.
,
Kasarello K.
,
Czuwara J.
,
Pekala M.
,
Sosnowski P.
,
Sacharczuk M.
,
Cudnoch-Jedrzejewska A.
,
Rudnicka L.
,
Bujalska-Zadrozny M.
)
artykuł:
Variability of anserine and carnosine concentration in the wild boar (Sus scrofa scrofa) meat
(
Lukasiewicz M.
,
Puppel K.
,
Balcerak M.
,
Slosarz J.
,
Golebiewski M.
,
Kuczynska B.
,
Batorska M.
,
Wiecek J.
,
Kunowska-Slosarz M.
,
Popczyk B.
)
artykuł:
The relationship between early stages of lactation and antioxidant capacity of milk and blood plasma of PHF cows
(
Kapusta A.
,
Kuczynska B.
,
Puppel K.
,
Kamaszewski M.
)
artykuł:
Using cluster analysis and choice-based conjoint in research on consumers preferences towards animal origin food products. Theoretical review,results and recommendations
(
Tekien A.
,
Gutkowska K.
,
Zakowska-Biemans S.
,
Jozwik A.
,
Krotki M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.