Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2020
|
27
|
4
|
Tytuł artykułu
Właściwości przeciwutleniające oraz zawawrtośc kapsaicynoidów w wybranych przyprawach z dodatkiem ostrej papryki, dostępnych na polskim rynku
Autorzy
Wozniak M.
,
Siudem P.
,
Paradowska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Antoxidant properties and the content of capsaicinoids in selected spices with the addition of hot chilli pepper (Capsium sp.) available on Polish market
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2020
Tom
27
Numer
4
Opis fizyczny
s.64-77,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wozniak M.
autor
Siudem P.
Katedra Farmacji Fizycznej i Bioanalizy, Wydział Farmaceutyczny, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Banacha 1, 02-097 Warszawa
autor
Paradowska K.
Katedra Farmacji Fizycznej i Bioanalizy, Wydział Farmaceutyczny, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Banacha 1, 02-097 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2020/125/359
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a3dcf7b6-ee63-417d-9110-4c07ec582bce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.