PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 27 | 4 |

Tytuł artykułu

Właściwości przeciwutleniające oraz zawawrtośc kapsaicynoidów w wybranych przyprawach z dodatkiem ostrej papryki, dostępnych na polskim rynku

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Antoxidant properties and the content of capsaicinoids in selected spices with the addition of hot chilli pepper (Capsium sp.) available on Polish market

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

4

Opis fizyczny

s.64-77,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
autor
  • Katedra Farmacji Fizycznej i Bioanalizy, Wydział Farmaceutyczny, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Banacha 1, 02-097 Warszawa
  • Katedra Farmacji Fizycznej i Bioanalizy, Wydział Farmaceutyczny, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. Banacha 1, 02-097 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a3dcf7b6-ee63-417d-9110-4c07ec582bce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.