Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Effect of homogenisation pressure and some hydrocolloids on beverage emulsion stability
(
Dluzewska E.
,
Leszczynski K.
)
artykuł:
Effect of fat replacers and hull-less barley flour on low-fat croissant quality
(
Shouk A. A.
,
El-Faham S. Y.
)
artykuł:
Effect of partial fat substitution with dietary fiber on sensory properties of finely comminuted sausages. Part I. Wheat and oat fiber
(
Szczepaniak B.
,
Piotrowska E.
,
Dolata W.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
)
artykuł:
Production of probiotic ice cream
(
Salem M. M. E.
,
Fathi F. A.
,
Awad R. A.
)
artykuł:
Effect of glycosaminoglycans on reconstitution of collagen fibrils
(
Sadowska M.
,
Gutowska J.
,
Malesa M.
)
artykuł:
Studies into Saccharomyces cerevisiae baker's yeast capacity for binding magnesium under batch conditions
(
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Gniewosz M.
,
Blazejak S.
,
Bankowski A.
)
artykuł:
Rapid chromatographic method for separation of green tea proanthocyanidins
(
Karamac M.
,
Kosinska A.
,
Chavan U. D.
)
artykuł:
Tea polyphenols - their antioxidant properties and biological activity - a review
(
Gramza A.
,
Korczak J.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Effect of antioxidative properties of honey on Schistosoma mansoni-infected mice
(
Maghraby A. S.
,
Aly Hassan S.
)
artykuł:
Diversity of physiological and biochemical properties within yeast species occurring in Rokpol cheese
(
Juszczyk P.
,
Wojtatowicz M.
,
Zarowska B.
,
Chrzanowska J.
,
Malicki A.
)
artykuł:
Native and physically-modified starches - utilization of resistant starch by bifidobacteria (in vitro)
(
Soral-Smietana M.
,
Wronkowska M.
,
Biedrzycka E.
,
Bielecka M.
,
Ocicka K.
)
artykuł:
Effect of yeast biomass enrichment in magnesium on drying kinetics and survival of cells
(
Nowak D.
,
Kasiak T.
,
Lewicki P. P.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
)
artykuł:
Electrophoretic isofocusing in studies on meat protein from various animal species and pork stored under different conditions
(
Pospiech E.
,
Peltre G.
,
Greaser M. L.
,
Mikolajczak B.
)
artykuł:
Assessment of food consumption patterns of students of the faculty of food technology at the Agricultural University of Cracow
(
Leszczynska T.
,
Pysz M.
)
artykuł:
Determination of bisphenol-A in drinking water using new SPE sorbents with chemically bonded ketoimine groups
(
Rykowska I.
,
Szymanski A.
,
Wasiak W.
)
artykuł:
Effects of wheat flour supplementation with oat products on dough and bread quality
(
Czubaszek A.
,
Karolini-Skaradzinska Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.