Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1986
|
19
|
2
|
Tytuł artykułu
Badania zawartości niektórych pierwiastków śladowych w produktach spożywczych krajowego pochodzenia. Cz. IX. Zawartość chromu, niklu i selenu w grzybach i owocach
Autorzy
Marzec Z.
,
Bulinski R.
Warianty tytułu
RU
Issledovanie soderzhimosti nekotorykh sledovykh khimicheskikh ehlementov v produktakh pitanija otechestvennogo proiskhozhdenija. Ch.IX. Soderzhimost' khroma, nikelja i selena v gribakh i fruktakh
EN
Studies on some trace elements content in food-stuffs of home growth. IX. Chronium, nickel, and selenium content in mushrooms and fruits
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1986
Tom
19
Numer
2
Opis fizyczny
s.84-87,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Marzec Z.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
autor
Bulinski R.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Lublinie, ul.Staszica 4, 20-081 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a3c09cc5-4d3b-4356-a3ae-cbffb5cea5f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.