Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Jak pogodzić ogień z wodą? O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym (cz.2)
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Jakość niższym kosztem - relacja z Seminarium ADM
(
Kita A.
)
artykuł:
Wyroby bezglutenowe - problem z bezpieczeństwem
(
Stus M.
)
artykuł:
Małym i średnim firmom trudniej
(
Stus M.
)
artykuł:
Gluten Free Expo - targi skromne, ale potrzebne
(
Stus M.
)
artykuł:
Parta U Direct - nowa dzielarka do ciasta chlebowego
artykuł:
Rynek draży w USA
(
Mroczkowska M.
,
Bohdan M.
)
artykuł:
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Zagroba A.
)
artykuł:
Święto Rzemiosła w Krakowie
(
Korfel A.
,
Borek A.
)
artykuł:
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz.I)
(
Staszewska E.
,
Janik M.
)
artykuł:
Znak "Jakość Tradycja" łatwy do uzyskania
(
Stus M.
)
artykuł:
Relacja ze Szkolenia Przemysłowego Credin
(
Rusek M.
)
artykuł:
Wydajna organizacja gospodarki surowcami oszczędza czas i pieniądze
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Znaczenie jakości surowca w sukcesie ekonomicznym przedsiębiorstw zbożowo-młynarskich i piekarskich
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Wino - jak opisać smak
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Zakładamy firmę branży spożywczej (cz.IV). Szczególne wymagania dla zakładów piekarskich i cukierniczych
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Darowizny żywności a podatek dochodowy
(
Paprocki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.