Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ sposobu pozyskiwania oleju konopnego na wybrane jego właściwości
(
Olesinska K.
,
Luchowska K.
,
Sugier D.
,
Wilczynski K.
)
artykuł:
Strategie obsługiwania maszyn spożywczych
(
Nosal S.
)
artykuł:
Zarządzanie ryzykiem
(
Mirzejewska S.
)
artykuł:
Mechaniczne odtłuszczanie ryb. Część 2
(
Dowgiallo A.
,
Kosmowski M.
)
artykuł:
Zastosowanie techniki PCR do weryfikacji autentyczności produktów wołowych i z wołowiną
(
Sawicki W.
)
artykuł:
Ocena bezpieczeństwa żywności i funkcjonowania systemu HACCP w zakładzie przetwórstwa rybnego
(
Wronska M.
,
Piepiorka-Stepiuk J.
,
Mierzejewska S.
)
artykuł:
POLFISH - Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.