PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 4 |

Tytuł artykułu

Żywienie decyduje o jakości wieprzowiny

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

s.28-31,fot.,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instutut Badawczy w Krakowie, Kraków
autor
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instutut Badawczy w Krakowie, Kraków
autor
  • Instytut Zootechniki - Państwowy Instutut Badawczy w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a36048b2-1b68-4d1c-91b8-23971be69ec3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.