Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2016
Tom
23
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Wpływ zastosowania Staphylococcus carnosus ATCC-51365 w procesie peklowania mięsa na wybrane cechy jakości modelowego produktu mięsnego
(
Szymanski P.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Skład aminokwasowy oraz jakość białka ziarna żółto- i brązowoplewkowych form owsa siewnego (Avena sativa)
(
Witkowicz R.
,
Pisulewska E.
,
Kidacka A.
,
Mickowska B.
)
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo serków wędzonych wytwarzanych w regionie Podhala
(
Surowka K.
,
Rzepka M.
,
Maciejaszek I.
,
Tesarowicz I.
,
Zawislak A.
,
Banas J.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów z suszonych owoców Goji
(
Paradowska K.
,
Czerniejewska M.
,
Zielinska A.
,
Sajkowska-Kozielewicz J. J.
)
artykuł:
Wykorzystanie bakteriofagów w łańcuchu żywnościowym
(
Kowalska M.
,
Sokolowska B.
)
artykuł:
Struktura, właściwości i przykłady zastosowań syntetycznych substancji słodzących
(
Swierczek U.
,
Borowiecka A.
,
Feder-Kubis J.
)
artykuł:
Zmiany tekstury i właściwości sensorycznych wybranych mięśni szkieletowych różnych kategorii bydła rzeźnego w okresie 12-dniowego dojrzewania próżniowego
(
Domaradzki P.
,
Litwinczuk Z.
,
Litwinczuk A.
,
Florek M.
)
artykuł:
Opracowanie i walidacja sensorycznej metody skalowania z elementami QDA do oceny jakości produktów owocowych i warzywnych oraz sterowanie jakością otrzymywanych wyników
(
Danielczuk J.
,
Halasinska A. G.
,
Skapska S.
)
artykuł:
Ocena możliwości zastosowania chelatu aminokwasowego magnezu do wzbogacania jogurtu
(
Znamirowska A.
,
Szajnar K.
,
Pawlos M.
,
Kalicka D.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Jacek Kijowski (1948-2013)
(
Zabielski J.
,
Konieczny P.
)
artykuł:
Chemia bionieorganiczna i bioorganiczna żywności. [4] część cyklu......
(
Kostyra H.
,
Kostyra E.
,
Zlotkowska D.
)
artykuł:
Rola dystrofiny w kształtowaniu jakości mięsa post mortem
(
Gorska M.
)
artykuł:
Właściwości reologiczne modelowych napojów fermentowanych otrzymanych z wybranych preparatów białek serwatkowych z dodatkiem inuliny
(
Ciolkowska A.
,
Gustaw W.
,
Skrzypczak K.
,
Solowiej B.
,
Slawinska A.
)
artykuł:
Jakość kumysu z mleka oślego
(
Zelazowski P.
,
Wszolek M.
,
Filipczak-Fiutak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.