Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Ogródek – tak, ale jaki?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Biscuits&snack symposium 2008
(
Kita A.
)
artykuł:
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość chleba z mąki pszennej jasnej
(
Jurga R.
)
artykuł:
Pomysłowa dystrybucja – skuteczne dotarcie do klienta
artykuł:
Na początku określić: do czego dążymy
(
Gajda J.
)
artykuł:
Chleb dla Czarnej Afryki
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Roczniki win
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Plan pracy na 2009 r.
(
Wojnarowska M.
)
artykuł:
Pieczywo obrzędowe
(
Migdal W.
)
artykuł:
Systemy odkładania i przeładunku bułek z blachy
(
Kulik P.
)
artykuł:
Bułgarskie firmy z powodzeniem konkurują z cukierniczymi gigantami
artykuł:
Gość w dom
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Jubileuszowe targi Sigep
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Kathi oznacza rozmach
(
Stec A.
)
artykuł:
Ogródki kawiarniane
artykuł:
Św. Klemens Maria Hofbauer (Dworzak) – patron piekarzy
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Torebki na drodze do nobilitacji
(
Zawadzka-Ben Dor Z.-B.
)
artykuł:
IBPRS Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności
artykuł:
Regulacje prawne dotyczące stosowania syntetycznych czynników chłodniczych
(
Steplewska U.
)
artykuł:
Poradnik informatyczny dla piekarzy i cukierników
(
Latawiec M.
)
artykuł:
Magazyn mąki w workach
(
Gubala W.
)
artykuł:
Bakepol. Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego
artykuł:
Coffee&tea. Kawa stworzona z marzeń
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Snacki świata
artykuł:
Zagospodarowanie pieczywa ze zwrotów metodą fermentacji w zakwasie
(
Dziugan P.
)
artykuł:
XIV Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia – eliminacje
(
Kus A.
)
artykuł:
Sprzedaż lodów gałkowych rzemieślniczych produkcji obcej
artykuł:
Czy i jak ograniczyć spożycie soli
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Celem Akademii jest rozwój branży. Rozmowa ze Stefanem Jakubskim, dyrektorem handlowym ds. produktów profesjonalnych ZT „Kruszwica” S.A.
(
Sielicka E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.