PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 27 | 2 |

Tytuł artykułu

Identyfikacja fałszowania frakcji tłuszczowej wybranych czekolad

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Identification of adulterated fat fraction in selected chocolates

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

2

Opis fizyczny

s.142-155,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Jakości Produktów Żywnościowych, Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem, Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, ul. Sienkiewicza 5, 30-033 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a31cc9b2-e606-4ed4-995d-2d28d720a810
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.