Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hoduj z Głową - Bydło
2013
|
5
|
Tytuł artykułu
Rola żywienia w produkcji wołowiny kulinarnej
Autorzy
Bilik K.
,
Lopuszynska-Rusek M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bydlo opasowe
rasy miesne
rasy mleczne
zywienie zwierzat
opas
zwierzeta mlode
buhajki
dawki pokarmowe
przyrost masy ciala
systemy zywieniowe
mieso wolowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Hoduj z Głową - Bydło
Rocznik
2013
Numer
5
Opis fizyczny
s.42-47,fot.,tab.
Twórcy
autor
Bilik K.
Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznastwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Balicach, Balice
autor
Lopuszynska-Rusek M.
Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznastwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Balicach, Balice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a2e4f856-d344-4fcd-9bb4-5794474885eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.