Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2020
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Nutritional value of soybeans and the yield of protein and fat depending on the cultivar and nitrogen application
Autorzy
Szostak B.
,
Glowacka A.
,
Kasiczak A.
,
Kieltyka-Dadasiewicz A.
,
Bakowski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2020
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
p.45-57,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szostak B.
Institute of Animal Nutrition and Bromatology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Glowacka A.
Department of Plant Cultivation Technology and Commodity, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Kasiczak A.
Department of Plant Cultivation Technology and Commodity, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Kieltyka-Dadasiewicz A.
Department of Plant Cultivation Technology and Commodity, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Bakowski M.
Institute of Animal Nutrition and Bromatology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
0.5601/jelem.2019.24.2.1769
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a28d22b9-ed65-4413-bb40-e4b8e6f04a31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.