Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2012
|
4
|
Tytuł artykułu
Otręby cennym surowcem w piekarstwie
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
surowce piekarskie
otreby
blonnik pokarmowy
wlasciwosci lecznicze
skladniki odzywcze
zawartosc blonnika pokarmowego
otreby pszenne
otreby owsiane
otreby zytnie
zastosowanie
piekarstwo
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Numer
4
Opis fizyczny
s.34,36-37,tab.,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
autor
Kubiak M. S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a19f44ae-ebad-47a6-be11-1cd34c223865
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.