Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
11
|
Tytuł artykułu
Vin cotto i mostaccioli
Autorzy
Budzynski B.
,
Melillo G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wlochy
przyprawy
przyprawa vin cotto
zastosowanie kulinarne
ciastka mostaccioli
mostaccioli zob.ciastka mostaccioli
przepisy kulinarne
kuchnia wloska
tradycje
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
11
Opis fizyczny
s.76,78-79,fot.
Twórcy
autor
Budzynski B.
autor
Melillo G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a19d9a37-e2d7-46db-aca1-88978d9e59f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.