Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1978
Tom
04
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Condensation of fructose in acid water-solutions
(
Krol B.
)
artykuł:
Ultrafiltration of whey for protein concentrates and yeast/propionic acid bacterial biomasses production
(
Giec A.
,
Czarnecka I.
,
Baraniecka B.
,
Skupin J.
)
artykuł:
The application of the replica and electron diffraction methods for the investigation of some components of bread
(
Jakubczyk T.
,
Kocon J.
)
artykuł:
Radiolysis of vitamin D3, 7-dehydrocholesterol and ergosterol in alcohol-water solutions
(
Teichert M.
)
artykuł:
Non-destructive viscometric studies of enzymic milk coagulation. II. The secondary phase of milk coagulation
(
Bachman S.
,
Klimczak B.
,
Gasyna Z.
)
artykuł:
Effect of autoxidation of rapeseed oil on development of melanophosphatides
(
Bratkowska I.
)
artykuł:
Effect of food fats quality on utilization of vitamin A and provitamin A by organisms
(
Gronowska-Senger A.
,
Kubicka K.
,
Dabrowski A.
)
artykuł:
Characteristics of keratin preparation from hen feathers
(
Borkowski T.
,
Wolski T.
,
Pasternak K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.