PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 29 | 3 |

Tytuł artykułu

The effect of Lactobacillus rhamnosus added to milk in the first hour after milking on the protection of cheesemaking suitability traits

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

3

Opis fizyczny

p.559-574,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Zootechnics and Fisheries, University of Siedlce, B. Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Institute of Zootechnics and Fisheries, University of Siedlce, B. Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Department of Animal Physiology and Physiotherapy, Bydgoszcz University of Science and Technology, Bydgoszcz, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a162091a-34f8-47bf-8152-af49677e009a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.