Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2008
Tom
56
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP
(
S.R.
)
artykuł:
Przez żołądek do serca
artykuł:
Targi Interpack 2008
(
Gasparska R.
,
Ludowich K.
)
artykuł:
Jubileuszowe Święto Chleba w Krakowie
(
Korfel A.
)
artykuł:
W cieniu tsunami
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Po co firmie silna marka? (Cz.IV)
(
Czerwinska M.
,
Hulas F.
)
artykuł:
Przejrzystość na każdym etapie. Business Intelligence w przemyśle spożywczym - wszystkie informacje pod kontrolą (ujęcie praktyczne)
(
Stec A.
)
artykuł:
Jakość wyrobów czekoladowych nie najlepsza
(
ajc
)
artykuł:
Pod złotym lwem
(
Zawadzka-Ben Dor R.
)
artykuł:
Możliwości dofinansowania ze środków UE w ramach Regionalnych Programów Operacyjnych
(
Laski A.
)
artykuł:
Jednorazowa amortyzacja
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Lata 2006-2007 dobre dla SITSpoż. XXXVIII Krajowy Zjazd Delegatów SITSpoż., który odbył się w dniach 20-21 czerwca br. pozytywnie ocenił działalność Stowarzyszenia w okresie 2006-2007
(
Stus M.
)
artykuł:
Zawiadamianie o nieobecności w pracy i jej usprawiedliwianie
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Fundusz - ale jaki?
(
Stus M.
)
artykuł:
Etyka w biznesie - czy to trudne?
(
P.K.
)
artykuł:
Organic Marketing Forum - ciekawe spotkanie
(
Stus M.
)
artykuł:
Bułka tarta - parametry i warunki przechowywania
(
Slowik E.
)
artykuł:
Rynek żywności luksusowej w Polsce
(
P.K.
)
artykuł:
Chleb pieczony w domu
(
M.T.
)
artykuł:
Nisze na rynku piekarskim
(
Mruk H.
)
artykuł:
PELLAS - palnik biomasy w miejsce olejowego lub gazowego. Inwestycja, która zwraca się w kilka miesięcy
artykuł:
Tompoes, czyli napoleonka
(
A.W.
)
artykuł:
Skrobie modyfikowane - cenny dodatek funkcjonalny dla przemysłu cukierniczego
(
Walkowski A.
,
Maczynski M.
)
artykuł:
Informatyka w piekarni i cukierni. Informatyczne aspekty obsługi produkcji w piekarni i cukierni - receptury, zamienniki surowcowe, plany produkcyjne
(
Latawiec M.
)
artykuł:
O gigantach w piekarstwie. Refleksje na temat piekarstwa przemysłowego
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Produkcja i wykorzystanie skrobi owsianej
(
Berski W.
,
Achremowicz B.
)
artykuł:
Premium... ale jakie?
(
P.K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.