Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Forum Mleczarskie Handel. Fachowy Magazyn Handlowców Produkty Nabiałowe i Margaryna
2014
|
2
|
Tytuł artykułu
Napoje fermentowane cz.2: Kefiry i maślanki
Autorzy
Gorska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
napoje fermentowane
kefir
maslanka
wartosc odzywcza
walory prozdrowotne
wytwarzanie
historia
oferty handlowe
przeglad produktow
zastosowanie kulinarne
marketing
popularyzacja wiedzy
Wydawca
-
Czasopismo
Forum Mleczarskie Handel. Fachowy Magazyn Handlowców Produkty Nabiałowe i Margaryna
Rocznik
2014
Numer
2
Opis fizyczny
s.22,24,26,28-30,fot.,tab.
Twórcy
autor
Gorska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a13b663d-bcf7-48f7-af72-328216953eb3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.